نان سیب و دارچین

به گزارش وبلاگ رویال درام، سیب، دارچین و شکر مخلوط بسیار خوبی با هم تشکیل می دهند. برای لذت بردن از این ترکیب، نوعی نان سیب آموزش داده ایم که با بیسکوئیت درست می گردد.

نان سیب و دارچین
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • 230 گرم بیسکوئیت
  • 2 قاشق چایخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
  • نصف یک عدد سیب میانه خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • دو قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری پنیر خامه ای کم چرب
  • دو قاشق چایخوری آب پرتقال
  • نصف قاشق چایخوری آب پرتقال
  • نصف قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

1- فر را با دمای 180 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کیک صبحانه را با روغن چرب کنید. بیسکوئیت ها از وسط نصف کنید. در یک کاسه کوچک، 1.5 قاشق چایخوری شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. بیسکوئیت ها را کف قالب بچینید. سیب ها را روی آنها قرار دهید و روی آنها مخلوط شکر و گردوی خرد شده بریزید.

2- در یک شیرجوش میانه، شکر قهوه ای، دو قاشق غذاخوری آب پرتقال و کره را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت میانه قرار دهید تا جوش بیاید. مخلوط به دست آمده را روی بیسکوئیت ها بریزید. آنها را حدود 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی گردد.

3- برای تهیه روکش روی آن، در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، دو قاشق چایخوری آب پرتقال، وانیل و نصف قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید و روی نان سیب و دارچین بریزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 192
  • چربی: 8 گرم
  • کلسترول: 8 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 25 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • سدیم: 399 میلی گرم
  • پتاسیم: 69 میلی گرم
  • کلسیم: 20 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "نان سیب و دارچین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان سیب و دارچین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید