طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی
به گزارش وبلاگ رویال درام، کوفته سبزی شیرازی به دلیل وجود سبزی فراوانی که دارد سبز رنگ است، به نسبت کوفته های دیگر که رنگشان قرمز است. مزه آن هم با دیگر کوفته ها کمی فرق دارد.
کوفته سبزی، یکی از انواع کوفته های معروف و خوشمزه شیرازی است. این کوفته پرطرفدار از نوع غذاهای قدیمی ایرانی بوده که بسیار مقوی و پرکالری نیز است. وجود مواد اولیه مغذی و سالم چون گوشت، برنج، گردو، کشمش و غیره که در تهیه این خوراک به کار می رود، ارزش غذایی آن را دو چندان می کند. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کوفته سبزی را یاد بگیریم.
برای تهیه و طبخ کوفته سبزی شیرازی به مقدار مواد و نحوه درست کردن آن دقت کنید. چرا که کم بودن یک مورد و توجه نکردن به روش طبخ، باعث تغییر مزه واقعی و شکل کوفته ها خواهد شد.
مواد لازم برای طرز تهیه کوفته سبزی
- برنج: 2 پیمانه
- گوشت چرخ کرده: 150 گرم
- لپه: 1 فنجان
- پیازداغ: 4 قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
- کشمش سرخ شده: 4 قاشق غذاخوری
- سبزی (جعفری، گشنیز، شوید، مرزه و ترخون): به مقدار لازم
- آب: 3 لیوان
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته سبزی
مرحله اول
برنج و لپه را جداگانه بشویید و در آب به مدت 4 ساعت خیس کنید. سپس برنج، لپه، گوشت و سبزی خردشده را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود.
مرحله دوم
حالا مواد را در یک ظرف بریزید و ادویه ها را اضافه کنید. مخلوط را با دست به خوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
مرحله سوم
حالا به مقدار یک پرتقال از مواد را بردارید و داخل آن را گود و کمی گردو، کشمش و پیازداغ ریخته و کوفته را به صورت گلوله جمع کنید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه درست کردن کوفته ها تمام شد، یک قابلمه را آب پر کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. سپس کمی پیازداغ، سبزی خردشده، نمک و فلفل در آب جوش بریزید.
مرحله پنجم
حالا تمام کوفته ها را در قابلمه بریزید و در آن را نگذارید تا کوفته ها باز نشود. بعد از گذشت 15 دقیقه حرارت را خاموش و کوفته ها را در ظرف مورد نظر سرو کنید. اگر به غذاهای ایرانی علاقه دارید، کته گوجه با مرغ، غذای محبوب و لذیذ برای همه را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از غذاهای ایرانی، طرز تهیه 12 غذای لذیذ بدون برنج را بخوانید.
منبع: غذالند
منبع: پیام دلتا