طرز تهیه چیکن تترازینی؛ تجربه غذای ایتالیایی

به گزارش وبلاگ رویال درام، چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است که مواد اصلی آن ماکارونی و مرغ است. بدون شک از این غذا لذت خواهید برد اگر ماکارونی و پاستا از غذا های مورد علاقه تان باشد.

طرز تهیه چیکن تترازینی؛ تجربه غذای ایتالیایی

گاهی وقت ها هم باید سراغ آشپزی ملل برویم و غذای مورد علاقه خودمان را انتخاب و آن را وارد سبد غذایی مان کنیم. یکی از این غذا های مجذوب کننده چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است که مواد اصلی آن ماکارونی و مرغ است. بدون شک از این غذا لذت خواهید برد اگر ماکارونی و پاستا از غذا های مورد علاقه تان باشد.

مواد لازم:

سینه مرغ برشته: یک عدد

اسپاگتی: 225 گرم

مارچوبه خرد شده: 340 گرم

قارچ تازه و کوچک: 225 گرم

فلفل دلمه ای زرد یا قرمز: 3 عدد

کره: دو قاشق غذاخوری

آرد: ¼ پیمانه

فلفل سیاه: 1/8 قاشق چایخوری

آب مرغ: 410 گرم

شیر: ¾ پیمانه

پنیر سوئیسی رنده شده: نصف پیمانه

پوست لیمو رنده شده: یک قاشق غذاخوری

تست خرد شده: دو ورق نان

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آن ها را خرد کنید تا 3 پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید. در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید. در یک تابه بزرگ، قارچ ها و فلفل های دلمه ای را با حرارت ملایم حدود 8 تا 10 دقیقه تفت دهید.

2. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ گردد مخلوط قارچ را به تکه های مرغ اضاقه کنید.

3. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آن ها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه میانه، خرده های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آن ها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر، با جعفری سرو کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه چیکن تترازینی؛ تجربه غذای ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن تترازینی؛ تجربه غذای ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید