طرز تهیه چیکن تترازینی؛ تجربه غذای ایتالیایی
به گزارش وبلاگ رویال درام، چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است که مواد اصلی آن ماکارونی و مرغ است. بدون شک از این غذا لذت خواهید برد اگر ماکارونی و پاستا از غذا های مورد علاقه تان باشد.
گاهی وقت ها هم باید سراغ آشپزی ملل برویم و غذای مورد علاقه خودمان را انتخاب و آن را وارد سبد غذایی مان کنیم. یکی از این غذا های مجذوب کننده چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است که مواد اصلی آن ماکارونی و مرغ است. بدون شک از این غذا لذت خواهید برد اگر ماکارونی و پاستا از غذا های مورد علاقه تان باشد.
مواد لازم:
سینه مرغ برشته: یک عدد
اسپاگتی: 225 گرم
مارچوبه خرد شده: 340 گرم
قارچ تازه و کوچک: 225 گرم
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز: 3 عدد
کره: دو قاشق غذاخوری
آرد: ¼ پیمانه
فلفل سیاه: 1/8 قاشق چایخوری
آب مرغ: 410 گرم
شیر: ¾ پیمانه
پنیر سوئیسی رنده شده: نصف پیمانه
پوست لیمو رنده شده: یک قاشق غذاخوری
تست خرد شده: دو ورق نان
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آن ها را خرد کنید تا 3 پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید. در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید. در یک تابه بزرگ، قارچ ها و فلفل های دلمه ای را با حرارت ملایم حدود 8 تا 10 دقیقه تفت دهید.
2. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ گردد مخلوط قارچ را به تکه های مرغ اضاقه کنید.
3. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آن ها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه میانه، خرده های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آن ها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر، با جعفری سرو کنید.
منبع: گردشبان