طرز تهیه رولت بوقلمون مجلسی و خوشمزه
به گزارش وبلاگ رویال درام، رولت بوقلمون یکی از پرطرفدارترین غذاها در کشور ترکیه است. از آنجایی که فرهنگ غذایی این کشور به آداب و رسوم غذایی کشور خودمان بسیار نزدیک است، این غذای خوش طمع در ایران هم هواداران خاص خودش را دارد. رولت بوقلمون یک غذای خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است که عموما در مهمانی ها و مجالس مهم سرو می گردد. شما می توانید رولت بوقلمون را به خصوص برای مهمانی هایتان همراه باقالی پلو یا حتی پلوهای دیگری مثل شیرین پلو و شویدپلو سرو کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک رولت بوقلمون مجلسی و خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه رولت بوقلمون
- گوشت بوقلمون 500 گرم
- پیاز بزرگ یک عدد
- سیر دو حبه
- سس مخصوص دو قاشق غذاخوری
- پوره گوجه فرنگی یک فنجان
- تخم مرغ یک عدد
- آرد سوخاری 85 گرم
- سس باربیکیو کاله خرید آنلاین شش قاشق غذاخوری
- کنسرو لوبیا دو عدد
- جعفری تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص رولت بوقلمون
- سرکه سیب نصف فنجان
- آب دو قاشق غذاخوری
- سس سویا دو قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای یک قاشق غذاخوری
- پودر خردل یک قاشق چای خوری
- پودر پیاز یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر سیر یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه رولت بوقلمون مجلسی و خوشمزه
مرحله اول
رولت یک غذای خوشمزه در جهان است که انواع گوناگونی دارد، رولت گوشت و رولت مرغ دو نوع پرطرفداری هستند که طرز تهیه آن ها را قبلا به شما یاد داده ایم. امروز هم با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک نوع رولت معروف دیگر را با هم یاد بگیریم.
برای تهیه رولت بوقلمون ابتدا باید فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس میزانی روغن داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ گردد.
مرحله دوم
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به مدت هشت تا 10 دقیقه بپزید تا نرم گردد. سیر را هم به صورت نگینی خرد نموده و به پیاز اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن سس مخصوصی که از قبل آماده کردید را همراه دو قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا مخلوط به دست آمده را کنار بگذارید تا خنک گردد.
مرحله سوم
داخل یک کاسه بزرگ گوشت چرخ نموده بوقلمون را با آرد سوخاری، پیاز و پوره گوجه فرنگی مخلوط کنید. به میزان لازم نمک هم اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت و مواد را با هم خوب ورز دادید، آن را داخل قالب فر به صورت یک نان مستطیلی شکل (مکعب مستطیل) در بیاورید. دو قاشق غذاخوری از سس باربیکیو را روی رولت ریخته و پخش کنید. قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا بپزد.
مرحله چهارم
در این حین هر دو قوطی کنسرو لوبیا را داخل یک کاسه بریزید. سس باربیکیو و پوره گوجه فرنگی به جامانده را به لوبیا اضافه کنید و منتظر بمانید تا رولت داخل فر آماده گردد.
مرحله پنجم
وقتی گوشت تقریبا پخت، مخلوط لوبیا را در کنار رولت داخل قالب فر بریزید و پخش کنید. قالب را به مدت 15 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا هم لوبیا داغ گردد و هم گوشت کاملا بپزد. روی رولت را با جعفری تزیین نموده، به صورت ورقه ای برش داده و نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه رولت بوقلمون
- شما می توانید از گوشت چرخ نموده گوسفندی به جای گوشت بوقلمون بهره ببرید.
- زمان پخت گوشت بسته به دمای فر و این که قالب را در چه طبقه ای قرار می دهید، فرق دارد. در کل بعد از 30 دقیقه رولت را چک کنید و از پخته شدن گوشت مطمئن شوید.
- اگر نمی خواهید از کنسرو لوبیا بهره ببرید، لوبیا را از شب قبل خیس نموده و بپزید تا آماده برای درست کردن رولت باشد.
- به جای سس مخصوص می توانید از سس گوجه فرنگی نیز بهره ببرید.
- اگر گیاهخوار هستید یا به سبزیجات علاقمندید رولت اسفناج را از دست ندهید.
طرز تهیه سس مخصوص رولت بوقلمون
مرحله اول
برای تهیه این سس مخصوص کافی است تمام مواد را داخل یک کاسه با هم مخلوط نموده و حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
منبع: کتاب کاله