ارائه خدمات به 30 هزار فعال شرکت های خلاق ، آزمون استخدامی به تامین نیروی انسانی شرکت های دانش بنیان یاری می نماید
به گزارش وبلاگ رویال درام، مدیر شبکه نوآوری معاونت علمی و فناوری گفت: همکاری بین بخش خصوصی و شبکه ملی نوآوری یاری می نماید تا شرکت های نوآور، دانش بنیان و خلاق بتوانند نیروی انسانی مورد احتیاج خود را تامین نمایند.
به گزارش خبرنگار فناوری وبلاگ رویال درام، محمد مهدی دنیا بزرگی، مدیر شبکه نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در آئین رونمایی از سامانه تامین نیروی انسانی ویژه شرکت های دانش بنیان و فناور به وسیله آزمون استخدامی بخش خصوصی که صبح امروز در کارخانه نوآوری آزادی برگزار گردید، اظهار کرد: شبکه نوآوری ملی ایران از سال 95 کار خود را شروع کرد و مسئولیت برگزاری آن به تنها پارک علم و فناوری معاونت علمی یعنی پارک پردیس سپرده شد.
دنیا بزرگی، با بیان اینکه شبکه سازی در زیست بوم فناوری و نوآوری از مهمترین وظایف شبکه نوآوری ملی ایران است، ادامه داد: شبکه نوآوری برای توسعه تعاملات خلق بازار و هدفمندی حمایت ها بوده و با همین رویکرد ها در دستور کار ما نهاده شد. هدف اصلی شبکه نوآوری ملی ایران ارتقای سهم اقتصاد دانش بنیان در کشور است.
مدیر شبکه نوآوری معاونت علمی توضیح داد: اعضای شبکه نوآوری ایران معمولا از زیست بوم های فناوری، نوآوری و خلاق هستند و بازیگران اصلی آن را سه گروه تشکیل می دهند.
وی در مورد این سه دسته گفت: گروه اول شرکت های دانش بنیان، خلاق، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی هستند؛ گروه دوم اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، پژوهشگران، نخبگان، دانشجویان، نوآوران، استعداد های برتر و افراد خلاق و بخش سوم که حلقه واسطه و پیونددهنده این دو گروه بروکر ها و کارگزاران هستند.
دنیا بزرگی یادآور شد: به طور کلی 10 هزار شرکت در شبکه ملی نوآوری وجود دارند و این یعنی حداقل 100 هزار نفر نیروی کار فعال، به طوری که همه این تعداد نباید به وسیله بخش دولتی استخدام شوند و ما می توانیم شرایط استخدام در بخش های خصوصی را برایشان فراهم کنیم.
مدیر شبکه نوآوری معاونت علمی گفت: در حال حاضر 1500 شرکت خلاق و فناور در کشور فعالیت می نمایند و 30 هزار نفر از خدمات مختلف بهره مند می شوند که همه این خدمات به همت بخش خصوصی اجرا شده به جز مواردی مثل امریه سربازی که نیازمند مجوز حاکمیت بوده است.
وی تاکید نمود: طی چند سال گذشته دولت از تصدی گری فاصله گرفته و به بحث شبکه سازی ورود پیدا نموده است و با همکاری بخش خصوصی امکانات، حمایت ها و خدماتی در حوزه زیست بوم به شرکت های مختلف ارائه شده است.
دنیا بزرگی اضافه نمود: در حوزه شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور مهمترین مسئله و جدی ترین کاری که باید صورت بگیرد تامین سرمایه انسانی کارآمد است به نحوی که این سرمایه انسانی باید توان لازم برای انجام خدمات پژوهشی یا فناور را داشته باشد.
مدیر شبکه نوآوری معاونت علمی با بیان اینکه فضای فناوری در کشور رو به توسعه است، گفت: با وجود اینکه شاهدیم فضای کسب و کار در کشور امروز شیب مثبت و منفی دارد اما این مسئله در شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق برعکس بوده و ثبات کاری در حال توسعه ای دارند و براساس آمار های منتشر شده GDP شرکت های دانش بنیان نشان دهنده این است که فضای مناسب برای کسب و کار ایجاد شده است.
وی اظهار کرد: با همین رویکرد سعی کردیم با ایجاد هم افزایی بین بخش خصوصی و دولتی راه حل های مناسب برای جذب سرمایه نیروی انسانی ایجاد کنیم که راه اندازی دبیرخانه تامین نیروی انسانی یکی از همین اقدامات بود.
دنیا بزرگی در مورد راه اندازی دبیرخانه تامین نیروی انسانی گفت: این دبیرخانه همزمان با سومین آزمون استخدام بخش خصوصی برگزار می گردد و شبکه ملی نوآوری برای قبول شدگان در آزمون مزایای ویژه ای در نظر گرفته است.
مدیر شبکه نوآوری معاونت علمی در مورد مزایای ارائه شده برای قبول شدگان توضیح داد: نفرات برتر در این آزمون از تمام امکانات شبکه نوآوری بدون هیچ قید و شرطی بهره خواهند برد. همچنین برگزیدگان در این آزمون در درجه اول ساماندهی قرار دارند و آن هایی که در ارزیابی رتبه بالاتری کسب نمایند فرصت انتخاب موقعیت شغلی را خواهند داشت؛ همچنین اگر این افراد بخواهند کارآفرینی نمایند حمایت های اقتصادی و خدمات ویژه دریافت خواهند کرد و به عضویت باشگاه شبکه نوآوری درمی آیند.
منبع: خبرگزاری دانشجو