گوشت سالم چه ویژگی هایی دارد؟
به گزارش وبلاگ رویال درام، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان گفت: گوشت نباید خشک و حالت چروکیده داشته باشد.

به گزارش ایسنا، علی نوری با بیان اینکه رنگ گوشت قرمز، باید روشن و طبیعی بوده و به تیرگی متمایل نشده باشد، اظهار کرد: گوشت سالم ویژگی هایی دارد که هر مصرف نماینده ای باید آن ها را بداند. مثلا سطح خارجی گوشت نباید مرطوب یا خیس باشد و هیچ گونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی و تعفن نباید استشمام گردد.
وی اضافه نمود: در محل اتصال گوشت به استخوان نیز نباید بوی غیرطبیعی به مشام برسد؛ چراکه وجود بوی غیرطبیعی در این قسمت نشانه فساد عمقی در لاشه گوشت است.
این مسئول با تاکید بر این که موارد خون مردگی، قارچ زدگی و ذرات خارجی نباید در گوشت مشاهده گردد، ادامه داد: گوشت نباید بیش از حد سفت و یا لزج و نرم باشد.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان با بیان اینکه چربی های گوشت نیز باید سفید و یا متمایل به سفید و بدون هیچ گونه بوی نامطبوع باشد. اضافه نمود: علاوه بر این ارگان هایی مثل کبد (جگر) نباید دچار تورم و کیست و رنگ و بوی غیرطبیعی باشد.
وی با اشاره به این که گوشت نباید خشک و حالت چروکیده داشته باشد، تشریح کرد: محصول خریداری شده باید حتما مهر دامپزشکی داشته باشد. بعلاوه گوشت های بسته بندی شده موجود در فروشگاه ها باید در یخچال نگه داری گردد و در مدت معینی بعد از فراوری به فروش برسد. هنگام خرید نیز حتما باید به برچسب موجود روی آن دقت گردد تا از تاریخ فراوری و تاریخ انقضا اطلاع حاصل گردد.
نوری توضیح داد: به هیچ عنوان نباید گوشت چرخ نموده در فروشگاه های موجود در سطح شهر به صورت آماده عرضه گردد و باید فقط به درخواست مشتری و در حضور وی و با رعایت همه مسائل بهداشتی از قبیل شست وشوی مناسب دستگاه صورت گیرد.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان گفت: تاریخ فراوری و انقضا، کد پروانه بهره برداری از اداره کل دامپزشکی استان، آدرس محل فراوری و شرایط نگه داری (تازه: صفر تا 4 درجه سانتی گراد، منجمد: منفی 18 درجه سانتی گراد) مواردی است که مصرف نماینده حین خرید فرآورده های خام دامی بسته بندی شده باید به آن دقت نمایند.
منبع: فرارو